Santa Eulàlia Experience és un conjunt d’activitats que envolten la història de Santa Eulàlia o van vinculades amb el seu nom. Les activitats estrella són les tres opcions de ruta que oferim, que són les més completes i combinen perfectament el contingut històric i cultural amb el contingut lúdic.

S’ofereixen tres opcions de rutes pels indrets principals on va transcórrer la història de la Santa, amb continguts afegits i vinculats a la mateixa i que no estan inclosos en les rutes convencionals. Fent un cafè podrem conèixer com era la Barcino romana (actual Barcelona) l’any 303 d.C. quan va viure Santa Eulàlia i li van succeir els fets. També sabrem què significa la paraula “Eulàlia”, el significat de la palma que porta en les seves imatges, els tretze martiris que va patir, perquè hi ha tretze oques al Claustre de la Catedral, perquè ara la patrona de Barcelona és compartida amb la Verge de la Mercè, etc.

A Santa Eulàlia Experience també es poden contemplar escenes teatralitzades fent un vermut, participar en un dinar romà, etc. I si es vol també es poden fer fotos amb la persona caracteritzada que la representa. Però a Santa Eulàlia no tot són les rutes sinò també altres activitats que es poden consultar en les opcions de menú de la web.

Us agradaria personalitzar la vostra experiència? Sols cal seleccionar els continguts dessitjats segons el vostre gust, preferències i disponibilitat de temps. Nosaltres dissenyarem i organitzarem l’activitat segons els continguts seleccionats a la carta.

Tot aixó i més fan que Santa Eulàlia Experience sigui un conjunt d’activitats imprescindible. És l’experiència definitiva de Santa Eulàlia.

De tant en tant aquesta ruta és solidària i els beneficis són donats a una causa benèfica/humanitària.

Santa Eulàlia Experience ofereix tres opcions de ruta i també una sèrie d’activitats complementàries. Així doncs, i amb tants continguts, encara oferim una altra activitat (o unes altres). Però “TU” dissenyes aquesta activitat. Tu pots tenir la teva “Santa Eulàlia Experience” segons els teus gustos, preferències o disponibilitat de temps.

La Ruta Bàsica de Santa Eulàlia Experience inclou bàsicament cinc continguts i la durada estimada de la mateixa és d’entre dues hores i mitja i tres hores. Cal considerar que si aquesta ruta es realitza en horari de diumenge pel matí, pot incloure una visita guiada a l’interior de l’Ajuntament de Barcelona sense cost afegit.

L’inici d’aquesta ruta és a una cafeteria al costat de l’església de Santa Maria del Mar i finalitza a la plaça del Pedró. La ruta es realitza caminant i els moments per asseure’s són a l’inici amb el cafè i a mitja ruta amb la consumició del xarrup de Santa Eulàlia i la sessió de fotos.

1

Cafè Informatiu

Què millor que iniciar l’activitat amb un cafè (inclòs en el programa) per conèixer millor com serà l’activitat, i també conèixer millor la figura de Santa Eulàlia i la Barcelona en el temps dels romans. D’aquesta manera es té una percepció més real de la història a l’hora de fer el recorregut i es pot imaginar millor el que va succeir. L’activitat comença puntual i el punt de trobada és una cafeteria a prop de Santa Maria del Mar.

2

Ruta guiada

És una ruta que no deixa indiferent. És la ruta de Santa Eulàlia més completa que es pot realitzar, tant pels seus continguts com pel número de punts per on transcorre i que és superior al d’altres rutes. S’ofereix a més el cafè informatiu, xarrup de Santa Eulàlia, mini sessió de fotos, certificat d’assistència (evidentment en llatí) i es poden fer fotos amb la persona caracteritzada de Santa Eulàlia.

3

Santa Eulàlia Live

Les opcions de ruta a Santa Eulàlia Experience són les més riques i generoses amb contingut i originalitat.

Un dels continguts és el poder compartir com a guia a la persona de Santa Eulàlia caracteritzada i que a més pot establir una conversa en el seu idioma propi de l’època en la que va viure, el llatí. Es podran fer fotos amb ella i compartir el xarrup i còctel de Santa Eulàlia.

Un record únic i que a cap altres rutes es pot gaudir.

4

Xarrup de Santa Eulàlia

A mitja ruta es realitza una pausa en la que es pot asseure després d’una estona de caminar, fer fotos amb “Santa Eulàlia” i la seva creu, i què millor que assaborir el deliciós xarrup de Santa Eulàlia.

Aquesta pausa té una durada d’entre 20 i 30 minuts.

5

Mini sessió de fotos

Eulàlia Experience consisteix en poder fer-se fotos amb la Santa Eulàlia caracteritzada que ens acompanya en tota la ruta, i també amb la seva creu característica.

La sessió de fotos inclosa a la Ruta Bàsica de Santa

Es realitza simultàniament a la pausa juntament amb el xarrup de Santa Eulàlia.

No s’ofereix servei de fotografia i les fotos han de ser preses pels mateixos participants. En el cas de voler fotògraf es comptabilitzaria com un servei addicional i s’hauria de demanar en el moment de la reserva.

6

Certificat de participació

Després de gaudir de la ruta, què millor que es faci inesborrable en el record. Per això, i al final de la mateixa, s’entrega un certificat de participació, en llatí, és clar. És el final de la Ruta Bàsica, però els visitants inscrits a la Ruta Premium o Vip continuen la ruta amb els altres continguts especificats en els apartats correponents.

La Ruta Premium inclou tots els continguts de la Ruta Bàsica i que es poden consultar a la seva  informació a l’apartat corresponent:

 • Cafè informatiu
 • Ruta guiada
 • Santa Eulàlia Live
 • Xarrup de Santa Eulàlia
 • Mini sessió de fotos
 • Certificat de participació

Es pot consultar tota la informació de cada contingut a la pestanya anterior.

A més d’aquests continguts s’afegeixen:

1

Escenografies

Les escenografies de la Ruta Premium i Vip de Santa Eulàlia Experience es realitzen en un local a prop del final de la Ruta Bàsica.

Es combina simultàniament amb el vermut de Santa Eulàlia a l’estil d’en un cafè teatre.

Es presenten quatre escenes que recreen tres moments de la seva vida i una situació imaginària en el cel. La durada de cada escena és d’entre cinc i deu minuts.

Al final de les escenografies, els participants poden fer-se fotos amb els personatges i amb photocall.

2

Vermut de Santa Eulàlia

La combinació perfecta per a gaudir de les escenografies. Es pot dir que s’està a un vermut teatre en lloc d’en un cafè teatre.

Es serveix en el moment de la representació de les recreacions teatralitzades.

El vermut s’agraeix molt després de fer el recorregut i tenint en compte que ja és migdia, fent gana per a l’hora de dinar.

3

Photocall

Aquest contingut es realitza una vegada finalitzades les representacions escenificades i el vermut que es realitza simultàniament. Els participants poden fer-se fotos amb els decorats de l’escenari, així com amb els artistes que han interpretat les escenografies.

No s’ofereix servei de fotografia i les fotos han de ser preses pels mateixos participants. En el cas de voler fotògraf es comptabilitzaria com un servei addicional i s’hauria de demanar en el moment de la reserva.

La Ruta Vip de Santa Eulàlia Experience inclou tots els continguts de la Ruta Premium i s’afegeixen el còctel de Santa Eulàlia i un dinar romà. La durada estimada de la ruta és d’aproximadament sis hores.

La ruta es realitza caminant i els moments per asseure’s són a l’inici amb el cafè, a mitja ruta amb la consumició del xarrup de Santa Eulàlia, amb el vermut teatralitzat i pel dinar.

La Ruta Vip inclou tots els continguts de la Ruta Premium i que es pot consultar la seva informació a l’apartat corresponent:

 • Cafè informatiu
 • Ruta guiada
 • Santa Eulàlia Live
 • Xarrup de Santa Eulàlia
 • Mini sessió de fotos
 • Certificat de participació
 • Escenografies
 • Vermut de Santa Eulàlia
 • Photocall

A més d’aquests continguts s’afegeixen:

 • Còctel Santa Eulàlia
 • Dinar romà

En aquestes opcions de menú es pot consultar tota la informació de cada contingut.

1

Còctel Santa Eulàlia

El còctel Santa Eulàlia és un regal pel nostre paladar. Té les mateixes característiques que la Santa. Així doncs és de color blanc fent referència a la simbologia de la puresa i també a la neu que va caure en el moment de la seva mort. I en referència a la seva manera de ser, és dolç i suau però amb caràcter. Deixa un bon regust. La composició és secreta…

El lloc on es consumeix el còctel pot variar i pot ser en el mateix lloc on es realitza la pausa o bé en el lloc on es dina.

2

Dinar romà

La Ruta Vip finalitza amb un dinar a l’estil romà. El lloc on es realitza es troba a prop del que anteriorment es fa el vermut i les escenografies. Així que tota la ruta es realitza caminant.

Aquest contingut es pot realitzar de diferents maneres. Una d’elles és amb disfresses i de la mateixa manera que en l’època romana es menjava.

El menú es composa de plats amb el mateix menjar que tenien els romans a l’època en la que va viure Santa Eulàlia.

Santa Eulàlia Experience no tan sols ofereix les rutes més completes i originals. Per a tenir una experiència encara més completa i diferent us proposem altres continguts fora de ruta i que no deixa a ningú indiferent. Aquestes propostes es poden consultar en aquest menú. Per a gaudir de totes i per raó de temps, cal participar en diferents jornades.

1

Eulàlia Shopping Experience

Aquest és un contingut que pot tenir moltes opcions i els participants han de decidir quina és l’opció seleccionada o realitzar més d’una ruta en diferents jornades. Es pot dir que és personalitzada i la durada pot ser de mig dia o d’un dia sencer.

Exemples de ruta shopping:

 • Ruta que transcorre per la mateixa Ruta Bàsica de Santa Eulàlia Experience i els llocs de parada són comerços que es troben en el mateix recorregut.
 • Ruta que transcorrre per llocs comercials amb el nom d’Eulàlia, Santa Eulàlia, Laia, Olalla o similars. En aquesta ruta és possible que s’hagi de desplaçar amb transport públic. En el cas de ser una ruta shopping d’un dia es pot combinar amb un dinar.
2

Passeig en pailebot

El Pailebot Santa Eulàlia és un vaixell amb molta història. De fet és més que centenari. Construït l’any 1918 forma part de la flota del Museu Marítim de Barcelona. És un dels velers més antics que segueixen en actiu en el Mediterrani. Situat al Moll de la Fusta del Port Vell, el podrem visitar, navegar i descobrir com era la vida dels seus navegants.

L’any 2011, el Santa Eulàlia va ser declarat Bé Cultural Nacional i és un emblema amb valor patrimonial indiscutible.

La visita i/o navegació amb el Santa Eulàlia estan supeditats als horaris i condicions que s’estableixen, i el màxim de participants s’estableix en vint persones.

3

Pizza Santa Eulàlia

Quants tipus de pizza existeixen? Infinitat… Amb diversos tipus de base, amb diversos ingredients i combinacions entre ells. Però…. La Pizza Santa Eulàlia no la podràs trobar tan fàcilment. És pròpia del Santa Eulàlia Experience. Els ingredients poden variar sempre que formin els colors del logo de l’activitat. Habitualment:

 • Formatge
 • Tomàquet (o pebrot vermell o sobrassada)
 • Anxoves
 • Olives negres
 • Ruca (o julivert)

Un record únic i que a cap altres rutes es pot gaudir.

4

Pastís Santa Eulàlia

Després d’un bon àpat què millor que un bon pastís. El pastís Santa Eulàlia està decorat amb el logo de Santa Eulàlia Experience. Els ingredients de la decoració són al criteri del pastisser i el gust del pastís es pot personalitzar, encara que proposem que l’interior sigui de pa de pessic amb melmelada de fruita com prèssec.

5

Vi Santa Eulàlia

La cirera del pastís es pot tenir amb un àpat regat amb bon vi. En aquest cas el vi Santa Eulàlia serà el millor maridatge.

El vi Santa Eulàlia, amb DO Vinho Verde està elaborat amb el millor raïm d’Alvarinho. Té un color intens i un lleuger olor a poma.

6

Dormir entre muralles Romanes

Es pot dormir a un hotel de 5* GL declarat Patrimoni Nacional en el que totes les habitacions tenen algun element històric com poden ser parts del mur de la torre, sostres i vigues de fusta originals de l’edat Mitjana o parets de segles d’antiguitat. Les dues torres de vigilància de la muralla romana coronen la terrassa de l’hotel.

L’hotel disposa d’una habitació delimitada per autèntiques muralles romanes.

7

Santa Eulàlia Weekend Experience

Santa Eulàlia Weekend Experience és l’opció més completa per a experimentar un cap de setmana. Consultar les diverses opcions de programa o personalitzar-lo dissenyant a la carta el mateix amb els continguts segons els gustos i preferències que es vulguin gaudir.
8

Club de les Laies

Si et dius Laia, Eulàlia, Olalla, o altre similar i equivalent a Eulàlia estàs de sort… Gaudiràs d’una promoció i a més podràs participar d’activitats exclusives per a persones amb el nom de pila esmentat.

Podràs participar d’activitats culturals i d’oci, networkings amb empresàries, treballadores i emprenedores o és possible que arribis a fer negocis i/o col·laboracions amb persones amb el teu mateix nom de pila.

9

Laies vs Mercès

Barcelona té dues patrones, Mercè i Eulàlia. Periòdicament organitzem gimcanes, concursos o trobades. Així que per competir tenim el “Club de les Mercès”. Es pot participar a nivell individual si tens un d’aquests dos noms, o també en equip sempre que la persona responsable o cap d’equip ho tingui. Sempre amb la màxima esportivitat i fair play.

Valoracions de l'activitat

Encara no hi ha cap comentari

Deixar un comentari

Valoració